Film i TV

Već treperimo

Aside Banners

X-Men: Days of Future Past još jednim trailerom pokazuje zašto ga toliko očekujemo

Piše , Objavljeno

Vrlo agresivna marketinška kampanja za X-Men: Days of Future Past traje već mjesecima, ali i dalje se nismo zasitili te visokobudžetne SF perverzije.

sentinel

O novim smo X-Menima rekli gotovo sve što smo trebali i znali. Za kormilo se vratio vizionar Bryan Singer, priča će biti daleko mračnija i ozbiljnija od prijašnjih nastavaka, miješati će se par različitih vremenskih linija, a upoznati ćemo i nekoliko sasvim novih mutanata i njihovih protivnika. To nam je uvijek omiljeni dio svakog X-Men filma, pogotovo kada ekranom paradiraju likovi poput onog napuhanka, kojem je supermoć bila da se… pa… napuše!

Uglavnom, za one koji ne znaju ili ih uopće nije niti zanimalo (kako, molim?!), Days of Future Past počinje u bližoj nam budućnosti, kada je čovječanstvo i mutantstvo praktički uništeno zahvaljujući bešćutnim robotima-ubojicama znanim kao Sentinels. Preživjeli mutanti na čelu s Profesorom X-om (Patrick Stewart) i Magnetom (Ian McKellen) u očaju odlučuju poslati Wolverinea (Hugh Jackman) u prošlost, gdje bi ovaj trebao kontaktirati mladog X-a (James McAvoy) i Magneta (Michael Fassbender), ujediniti sve zaračene mutante te spriječiti nastanak programa Sentinel. Napetica!

X-Men: Days of Future Past – trailer:

Bome, ovih trailera, teasera i raznih promo videa je bilo toliko, da smo kroz njih maltene već odgledali cijeli film. Red ozbiljnih pogleda glavnih likova, malo teške drame, uvijek prekrasna Jennifer Lawrence kao Mystique, nekoliko novih cool mutanata i naravno, uništenje, akcija, razaranje, eksplozije i još malo akcije. I onda netko kaže da ovo neće biti jedan od najboljih blockbustera ove sezone? E pa, vidjeti ćemo već 22. svibnja!

TAGOVIblockbuster day of future past marvel mutanci superjunaci X-Men

Komentiraj