Zabava

Aside Banners

Monty Pajtonovci imaju YouTube kanal!

Njihovi filmovi među najtraženijom su robom na YouTubeu, pa je i red da postoji službeni Monty Python YouTube kanal! Ole!

Piše , Objavljeno

Eto finog iznenađenja za sve nas koji smo rasli na izopačenom, pythonovskom humoru. Jest da su isječci njihovih skečeva i do sada bili na YouTubeu i drugim video servisima i jest da većina nas ima sve sezone i filmove na HDD-u, ali kratki isječci vrlo prihvatljive kvalitete uljepšat će dan i načiniti da ugodimo popunimo ono vrijeme koje nazivamo “poslom”.

Da ne bi puno tupili, donosimo prilično slobodan prijevod službene objave pytonovaca:

“Već nas tri godine potkradate, stoko neobrazovana jutjuberska, mažnjavate desetine tisuća naših videa i postavljate ih na YouTube. Sada ćemo vidjeti čija majka crnu vunu prede! Vrijeme je da uzmemo stvar u svoje ruke, i pritom ne mislimo na vaša mlohava spolovila!

Znamo tko si i znamo iz kog si kvarta i da hoćemo mogli bi te naganjati i zgaziti kao zadnju pi…! Ali ne! Danas smo dobro raspoloženi pa ćemo ti razlog za mijenjanje fotke na osobnoj dati drugi put. Imamo novu foru da se osvetimo:Po stavili smo vlastiti Monty Python kanal na YouTubeu. (da, neke se stvari jednostavno gube u prijevodu, op. prev.)

Gotovo je s onim sranjima od videa koje ste vi postali, nema više kineskih titlova i kockarstog Clesea. Mi vam dajemo the pravu stvar:iz našeg sefa vadimo snimke hebene qualitete (HQ)…”

Ostatak teksta na lošem američkom jeziku možete pročitati na službenom Monty Python YouTube kanalu. U ovom trenutku tamo se može naći 20 video isječaka iz “cirkusa” i filmova, dva video priloga recentnijeg datuma u kojima ekipa priča… pa pričaju o nekim stvarima, te jedan, turbomegaekskuzivni (tri put čitam, ne znam jesam li dobro napisao), dve minute i tri sekunde dugačak dokumentarni video prilog snimljen u prapovijesno doba kada su dečki bili dečki (po godinama) i na vrhuncu slave.

Dakle, trk na Monty Python YouTube kanal Ili skok na neke naše ranije pismeno vizualne uratke na istu temu:

Sve (ili barem dosta toga) o Monty Python ekipi >>

TAGOVIhumor monty python video youtube

Komentiraj