Glazba

Miley se ne srami

Aside Banners

Za one kojima nije bilo dosta, Miley Cyrus je ponovno gola!

Piše , Objavljeno

Miley Cyrus i dalje trese temelje svjetske estrade, a nakon twerkanja, plaženja jezika i trljanja o muškarce, odlučila je izraziti malo profinjenijim putem – erotskom pornografijom.

miley 3

I dalje je miljama daleko od nekakve dive ili dame, ali Miley Cyrus pokazuje prve znake oporavka od ludila koje je nastupilo prije kojih dvije godine kada je i stvoren “Projekt Miley“, supernapredni estradni entitet omražen od gotovo svih, ali s gledanošću i profitom koji je rušio sve rekorde. Bilo je to mračno doba twerkanja, plaženja jezika, trljanja o sve dostupne žive i nežive objekte, ludog partijanja i polugolog poziranja, a sasvim je u drugi plan pala kvaliteta glasa kćeri starog Cyrusa te njezin umjetnički integritet. No, kako stvari stoje, izgleda da se rađa nova zora za mladu pjevačicu, a nju će najaviti… golotinja!

Zapravo, tehnički ju je najavila dodjela nagrada VMA kada je Miley po nagradu poslala jednog od tinejdžera-beskućnika, ali ova mlada zvijezda nastavlja u revijalnom tonu pa nam je tako spremila novu kolekciju golih fotki, snimljenih za potrebe posebnog Rebel izdanja časopisa V Magazine. Fotke je okinuo veliki Karl Lagerfeld, a prikazuju potpuno golu Miley koja leži na hrpi plišanih igračaka. Metafora njenog napuštanja Disney korijena ili jednostavno fora pozadina, teško je reći, ali izgleda jako dobro.

miley

Inače, ovo posebno izdanje V Magazinea bavi se mladim, buntovnim ljudima koji su spremni uzeti stvari u svoje ruke te beskompromisno raditi na vlastitim idejama i razvoju vještina, pritom ostajući vjerni sami sebi i svojoj umjetnosti. Nije nam baš jasno kako se to slaže s posljednje dvije godine karijere mlade Cyrusice, ali tko zna, možda iza svega toga ne stoji 20 vrhunskih producenta, stilista, dizajnera i ostale svite, već je cijela ova njena nova persona zapravo vlastiti proizvod (yeah, right….). Uglavnom, prpošne ćemo sise mlade pjevačice moći vidjeti već 10. rujna, kada izlazi spomenuti Rebel broj, a ako vam treba podsjetnik, Miley je sličnu stvar za isti časopis napravila prošle godine…

miley 2

TAGOVIgola Miley Cyrus pjevačica sise toples v magazine

Komentiraj