Film i TV

Ništa sise, samo trbušnjaci

Aside Banners

Zac Efron i The Rock se za ‘Baywatch’ spremaju brutalnom dijetom i još brutalnijim “cheat day” menijem

Piše , Objavljeno

Izgleda kako u novom Baywatchu u prvom planu neće biti slow motion sise, već slow motion bicepsi i trbušnjaci Zaca Efrona i The Rocka!

bayU naše je vrijeme Baywatch imao dvije stvari: pravog muškarčinu maljavih prsa i dostatne fizionomije Davida Hasselhoffa te hrpu sisatih i guzatih ljepotica kojima je plaža bila drugi dom. Danas su se stvari ipak malo promijenile, pa je za sada u pričama o novom Baywatch filmu u prvom planu dvojac Dwayne Johnson i Zac Efron, koji glume neslomljivi dvojac Mitch Buchannon – Matt Brody. Naravno, dečki se za uloge pripremaju na malo drugačiji način nego da ekraniziraju Shakespearea, pa su tako nedavno obojica objavili svoju prehranu potrebnu da imaju baš tako isklesana tijela kakva ćemo vidjeti u samom filmu.

Zac se tako 9 dana klonio ugljikohidrata i šećera i rokao samo organski uzgojene živine zajedno s organskim zelenilom. Uz 46 sati dnevno u teretani, to dođe otprilike do ovoga.

zacNaravno, nakon takvog se programa očekuje i štoviše, podržava jedan “cheat day”, a Efron je svoj iskoristio za prežderavanje u onome što mu je falilo: divovski odrezak, četiri priloga krumpira/povrća, tjestenina sa sirom, tri deserta, komad sira i kavijar.

Nije to naravno ništa prema još jednom od epskih “cheat day” menija koje roka The Rock, a koji se uglavnom sastoji od omanje planine debelih palačinki koje ova legenda vjerojatno niti ne žvače, nego jednostavno guta!

A photo posted by therock (@therock) on

Ufff, što je teško biti filmska zvijezda! I dok svakako cijenimo težak rad dvojca koji će nositi novi Baywatch film, nadamo se kako će u idućem šusu promo informacija biti nešto više o ženskom dijelu ekipe. Našlo se tu nekih uistinu vrhunskih komada, poput Alexandre Daddario, Priyanke Chopre, Kelly Rohrback i Ilfenesh Hadere, a je li Baywatch može opstati bez The Hoffa, vidjeti ćemo već 17. ožujka 2017. godine!

TAGOVIbaywatch cheat day dijeta Dwayne The Rock Johnson prehrana the rock tijelo tjelovježba zac efron

Komentiraj