Zabava

Aside Banners

Zavodnik

Iako se cjelokupna fora politički nekorektnog zahodskog humora braće Farrelly već poprilično izlizala, "Zavodnik� još uvijek ima više fora nego niz sličnih mainstream proizvoda zajedno.

Piše , Objavljeno

The Heartbreak Kid

The Heartbreak Kid

Strah od braka i nije bogznakako domišljata premisa za romantičnu komediju, ali “dva burazera” uspjela su iz drljave zamisli izvući solidan film koji možda neće završiti u top tri njihovih najboljih uradaka, no ne možemo poreći kako se u skoro dva sata filma nalazi dovoljno svježih fora da zadrže osmijeh na licu.
Ovaj put dohvatili su se devijacije septuma, mizoginije, ilegalnih useljenika i seksualnih perverzija, a cijeli koncept nabrajanja najprljavijih i najnekorektnijih momenata dovoljno govori o kakvom je filmu riječ. Valja spomenuti i odličan odnos dva Stillera koji vas nasmije od samog početka filma jer Jerry Stiller je jednostavno smiješan lik.

Film je naišao na podijeljene kritike, a pojedinci su tvrdili kako je riječ o najgorem radu dvojca. No, ako ozbiljnije promotrimo njihov redateljski opus morat ćemo se pomiriti sa činjenicom da ne analiziramo radove Stanleya Kubricka već kompilaciju prljavština i bizarnosti koje su spletom okolnosti privukle simpatije masa. Njihov zahodski humor je samo i jedino to, a jedino je pitanje radi li se i o vašem tipu zahodskog humora.
Idesh! preporuka:Pogledati iako nije riječ o najnadahnutijem radu dvojca.
Redatelji:Bobby & Peter Farrelly
Uloge:Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Carlos Mencia…
Trajanje:115 minuta
Naziv izvornika:The Heartbreak Kid

TAGOVIben stiller farrelly film komedija zavodnik

Komentiraj