Glazba

Seks na spotu

Zbog teške pornjave, Youtube je cenzurirao ovaj spot

Piše , Objavljeno

Sve češće mladi, slabo poznati indie bendovi posežu za golotinjom u svojim spotovima, a mi takvu praksu uvijek pozdravljamo. Naravno, čisto iz artističkih razloga.

seks na spotu

Bloody Lovely Audrey malo je poznati australski bend iz Sydneya, koji se svojski trudi probiti na vrlo jaku domaću indie rock scenu, a nadaju se da će ih to odvesti i do velikih svjetskih pozornica. Za sada svojom glazbom nisu uspjeli stvoriti boom i postati senzacija poput, primjerice, svog sunarodnjaka Gotyea, ali zato imaju drugi as u rukavu: pornjavu u novom video spotu!

Bloody Lovely Audrey – Heat (UPOZORENJE: spot sadrži prizore seksa):

Spot je, naravno, skinut s Youtubea, i to nakon samo dva sata, te je svoje mjesto morao naći na Vimeou, oazi svega što nepoćutno za nježne gledatelje diljem svijeta. Autori spota su ga i sami cenzurirali, tako da se genitalije i sam čin seksa praktički niti ne vide, ali eto, pravila su pravila.

Inače, Bloody Lovely Audrey novce za spot skupljao je preko Indiegogoa, a za svega tisuću-dvije dolara, sami su snimili cijelu stvar. Spot je režirao bubnjar benda, Sebastian Guajardo, a osim pjevačice Sinead Curry, glavnu ulogu ima mladi par, koji se cijelo vrijeme ‘seksa’ u pozadini.

TAGOVIbloody lovely audrey golotinja u spotu porn provokativni spot spot

Komentiraj