Zabava

Uz ovu ljepoticu nema zime

Aside Banners

Zgodna vam je Khaleesi iz ‘Game of Thronesa’? Čekajte tek da vidite njezinu dublericu!

Piše , Objavljeno

Kažu kako od dobrog uvijek može biti i bolje, a dublerica Emilie Clarke u seriji Game of Thrones najbolji je dokaz te poslovice. Nadamo se kako ćemo ju viđati malo češće u bližoj nam budućnosti…

rosieNeki Game of Thrones gledaju zbog nasilja i krvi, neki zbog političkih spletki, neki pak uživaju u ljepotama lokacija, a ima i onih koji samo čekaju kada će se neka glumica razgoliti, bilo za to potrebe ili ne. U prvim je sezonama u toj ulozi najpoželjnija bila Emilia Clarke, prekrasna plavuša koja igra Khaleesi iliti Daenerys Targaryen, zajebanu pretendenticu na Željezno prijestolje i sigurnog instant-pobuđivača stojka svakog stanovnika Westerosa. No, u proteklih se par godina mnogo toga izdogađalo pa je tako Emilia postala jedna od najtraženijih mladih glumica na svijetu, a to znači kako ima daleko manje vremena za Game of Thrones i sada uglavnom snima samo kadrove u kojima joj se vidi lice (na žalost, totalno je izbacila i golotinju jer se očigledno malo uobrazila). Za ostalo je tu njezina vjerna dublerica koja nam je, moramo to priznati, daleko napetija od Emilie!

rosie3Njezino ime je Rosie Mac, ima 18 godina i rodom je iz Velike Britanije, ali dobar je dio života provela u Španjolskoj. Kako je dobila ulogu Khaleesine dublerice, nije nam poznato, ali možemo potvrditi kako ju fura apsolutno savršeno. Istina, za sada smo ju mogli vidjeti samo u kadrovima s leđa ili iz daljine i rijetko će kada otkriti svoju prednju stranu, ali bože moj… zato su ljudi izumili internet!

rosie2 rosie rosie 10

Rosie je inače profesionalni model i velika joj je želja postati glumica, a producentima Game of Thronesa se toliko svidjela da su od scenarista naručili pisanje manje uloge samo za nju. Znači li to kako će Emilia trebati novu dublericu ili Rosie može obavljati oba posla, uopće nam nije bitno, glavno da ovu ljepoticu možemo gledati što više!

Rosie Mac – cover Elle Henderson:

TAGOVIemilia clarke Game of Thrones Igra prijestolja ljepotica rosie mac seksi

Komentiraj