Film i TV

Dan nezavisnosti 2016!

Aside Banners

Znali smo kako će se vratiti: Prvi trailer za ‘Independence Day: Resurgence’ je vani!

Piše , Objavljeno

Točno 20 godina nakon što su vanzemaljci gotovo osvojili Zemlju, vraćaju se kako bi završili posao… ali ovaj smo put mnogo spremniji!

danIako je imao određenih mana, Dan nezavisnosti je 1996. godine pokorio kino-dvorane diljem svijeta i na neki način započeo cijeli ovaj trend velikih, bučnih, skupih, ljetnih, akcijom nabrijanih nebuloza. Will Smith kao prgavi pilot i Jeff Goldblum kao znanstvenik koji su jedina šansa Zemlje da se odupre daleko nadmoćnijoj vanzemaljskoj civilizaciji koja nas želi uništiti, Bill Pullman i njegov predsjednički govor koji je i dan-danas jedan od najnabrijavajućih koje smo vidjeli na filmu, ludi Randy Quaid i legendarni “Hello boys, I’m back!” Ufff, odmah ga poželimo pogledati ponovno! Znao je Roland Emmerich nekoć napraviti dobar film, a nadamo se kako će nakon 20 godina to učiniti ponovno. Prvi trailer spektakla Independence Day: Resurgence svakako obećava…

Independence Day: Resurgence – trailer:

Točno 20 godina nakon što smo ih isprašili, vanzemaljci su se vratili izravnati račune, a ovaj su put sa sobom poveli mnogo veće brodiće. Ipak, niti Zemljani nisu čekali skršenih ruku pa smo tako iskoristili vanzemaljsku tehnologiju i složili obranu za koju smo mislili da je sasvim dovoljna. I bome, prevarili se. Na žalost, nema više Willa Smitha da nas spasi, a njegovu je ulogu preuzeo mladi pilot Liam Hemsworth (nismo baš oduševljeni), koji će zajedno s Jeffom Goldblumom i Billom Pullmanom ponovno sprašiti vanzemaljsku gamad tamo odakle su došli. Hmh, jel ovo bio spoiler? Uglavnom, od 24. lipnja 2016. godine smo ponovno u ratu!

TAGOVIDan Nezavisnosti independence day invazija resurgance Roland Emmerich sf spektakl vanzemaljci

Komentiraj