Mix

Igre s Playstationa koje želimo što prije vidjeti na PC-ju

PS to PC
PS to PC Foto: Youtube Screenshot
The Last of Us je stigao u obliku serije, a uskoro stiže i u obliku verzije za računalo, što treba svima nama koji nisu konzolaši!

Osim The Last of Us, stiže i Uncharted uskoro, već možemo igrati Horizon Zero Dawn i God of War, ali ovo su naslovi koji nam trebaju što prije. ČUJETE LI NAS??

Viewtful Joe

Capcom je možda najpoznatiji po Street Fighteru, ali smo u vremenima kada su se kupovali časopisi čitali o Viewtful Joeu i poželjeli smo ga zaigrati. Igra nije revolucionarna, dobri stari side-scroller, ali je kvalitetno napravljena i, najvažnije od svega, zabavna.

Devil May Cry

Još jedna Capcomova igra, suludi Devil May Cry ima nevjerojatnog glavnog lika – Dantea koji je pola čovjeka, a pola vrag. Privatni je istražitelj koji se želi osvetiti smrt majke i brata. Šamara sve oko sebe mačevima i vatrenim oružjem.

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Konami nam je dao puno klasika, ali možda ćemo najviše istaknuti serijal Metal Gear Solid (ako jednim okom zažmirimo na subjetkivno najdraži nam PES). Sons of Liberty je vrhunski nastavak i voljeli bismo ga opet igrati.

ICO

Nevjerojatno podcijenjena igra. Ako trebaš dokaz da su videoigre umjetnost, ne trebaš tražiti dalje od ovog. Nevjerojatna atmosfera kakvu je teško rekreirati, ali bismo voljeli da pokušaju. Čak i da ne updateaju grafiku, ovo bi vrijedilo.

Okami

Ne stavljamo namjerno već treći Capcomov naslov, ali kad su rasturali u nultima! Okami je igra u kojoj pokušavaš spasiti svijet od kletve i učiniti ga pogodnijim za život. Ne sjećamo se da je svijet bio oduševljen s Okamijem kao s nekim drugim igrama za PS2, ali to nije ni važno. Važno je da postoji.

Shadow of Colossus

Možda se neće svi složiti, ali ovo je najbolja igra za PS2. Naravno da ovisi koje žanrove preferirate, ali i okoliše. Možda više voliš San Andreas, ali SoC je nešto posebno. Igra koju ćeš igrati s kutijom maramica.

Rez

Suluda igra čija grafika izgleda kao da je ispala iz prvog Trona, sa soundtrackom napravljenim od čiste elektronike koja će ti skakati po mislima dugo nakon što prestaneš s igrom. Trebamo ovo za PC.

Everybody’s Golf

Vrlo jednostavna i zabavna igra za svakog tko voli golf. I za svakog tko ne voli golf. Treba nam ovo i na računalima.

Judgment

Ne znamo nikog tko je ovo igrao (možda se družimo s krivim ljudima), nismo ni mi, ali bismo voljeli zaigrati ovaj spin-off serijala Yakuza o privatnom detektivu u Tokyju.

Ghost of Tsushima: Director’s Cut

Nema sumnje da će ova igra pronaći svoj put do PC verzije, ali ne možemo dočekati.

Dreams

Nevjerojatna igra. Kad se malo zaigraš pa kad malo napraviš neke svoje razine i igre unutar igre, pomisliš – “što ako smo mi isto samo san u nečijoj verziji Dreamsa?”.

Nećemo se previše zamarati s tim, SAMO ŽELIMO DREAMS NA PC-JU!