Kanye se vratio

Kanye ponovno na vrhu ljestvice! Suradnja s Ty Dolla Signom “Carnival” zasjala na prvom mjestu

Kanye West na vrhu ljestvice
Kanye West na vrhu ljestvice Foto: Everett Collection/Shutterstock
Ponovni uspjeh je proslavio vrijeđanjem Drakea i Adidasa, ali se zahvalio obožavateljima

Kanye West ponovno je zauzeo prvu poziciju na Billboardovoj ljestvici Hot 100. Prekinuo je tako niz od 13 godina posta, a sve zahvaljujući pjesmi "Carnival" s albuma "Vultures 1". Ovaj mu je uspjeh donio i neobičnu titulu, on je prvi reper ikada koji je osvanuo kao broj 1 na ljestvici Hot 100 u tri različita desetljeća.

Pjesma, koja je suradnja Yea i Tya Dolla Signa, a uključuje Rich the Kida i Playboi Cartija, popela se na 1. mjesto Billboard Hot 100 nakon što je prošlog tjedna bila druga.

Kanye je trenutak ponovne glazbene slave iskoristio u svome stilu. Poslao je eksplicitnu poruku svojim neprijateljima, Drakeu i Adidasu, među mnogim drugima. U, sada već obrisanoj objavi na Instagramu, Kanye se zahvalio obožavateljima koji su bili uz njega kroz sve nedavne probleme, a onima koji su mu se usprotivili poslao je malo grublje poruke.

 


Ovo postignuće je Westovo peto mjesto broj 1 ukupno, a drugo za Ty Dolla Sign, a također daje i Rich the Kidu i Cartiju njihovu prvu pjesmu broj 1 u karijeri. Kao rezultat plasmana, Kanye, kojemu je 46, sada je najstariji reper na vrhu ljestvice.
On je jedini reper koji je postao hit broj 1 u tri različita desetljeća, prvi put to mu je uspjelo sa suradnjom Twistae i Jamieja Foxxa na pjesmi "Slow Jamz" 2004.

Videospot za pjesmu "Carnival" napravljen je na temu huliganskih nereda, a snimio ga je Jon Rafman. Čini se kako je spot spoj između glazbenog videa i videa s stihovima, a pogledajte ga u nastavku.