Što kažete?

Janko i Marija na pozivnici napisali cijenu stolice za svadbu pa izazvali žestoke reakcije: ''Pazi, bogati!''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Flickr/Jin.Dongjun
Komentar je izazvao raspravu u cijeloj regiji, što mislite o ovom potezu mladenaca?

Nezadovoljni prijatelj mladenaca iz Beograda na društvenim je mrežama objavio status u kojem se žali na cijenu mjesta koju su mladenci napisali na pozivnici. Marko je bio pozvan na svadbu Janka R. i Marije S., a na pozivnici je pisalo da cijena mjesta iznosi 45 eura.

"Zamislite - pozovu vas na svadbu, a na pozivnici piše koliko para da im donesete? Da, moguće je! Sramota", objavio je Marko te dodao: "Janko i Marija moji su prijatelji i čim sam dobio pozivnicu, odmah sam ih nazvao i rekao da nisu normalni. Ljudi, vi niste normalni, vi tražite goste s koliko para da vam dođu na svadbu. To sam im rekao. Međutim, još veće iznenađenje bila je njihova reakcija, odnosno njihovo opušteno ponašanje", napisao je Marko, a prenosi Nova.rs.

\\folder\vezani_članak Mladoženja iznenadio sve Mladenka se prenula ''Je*e mi se, ovo je naš dan!'' Mladoženja potezom pred oltarom iznenadio čak i mladenku, što kažete na njegovo ponašanje?

"Zamislite, oni su se uvrijedili što ja to komentiram. Pa čekajte, prijatelji, vi meni postavljate uvjet da donesem 45 eura, odnosno ne manje od toga jer toliko je mjesto, a pozvana je cijela moja obitelj, dakle otac, majka, brat i ja, što znači da mi kao obitelj moramo donijeti najmanje 180 eura. Pazi, bogati!", nastavio je Marko.

"Ako bismo se vodili tom računicom, proizlazi da obitelj koja ima recimo troje djece treba donijeti više od 200 eura, što je, složit ćete se, možda i previše. Mislim da je Jankov i Marijin potez potpuno pogrešan jer oni zapravo žele pokriti troškove vjenčanja našim poklonima. Ne kažem da je to loše, u Srbiji svi tako rade, ljudi rade svadbe da bi zaradili, ako ćemo biti iskreni. Ali ne treba još da nam mladenci govore koliko para moramo donijeti kao svadbeni poklon, nema smisla", zaključio je Marko.

\\folder\vezani_članak Mladenci Jao... Što biste s ovakvim mužem? Tik nakon odlaska s oltara napravio neoprostivi potez koji je zgrozio gledatelje

Njegov status proširio se regijom pa su mnogi prokomentirali da je tradicionalno pokriti cijenu vjenčanja novčanim poklonima gostiju, dok su drugi primijetili da nije nužno problem u tom očekivanju, već u ispisivanju cijene mjesta na pozivnici. Tu su pak i oni kojima ne smeta ispisivanje, već pozamašna cijena mjesta.

Što vi mislite o tom potezu mladenaca i mislite li da je 45 eura po osobi prihvatljiva cijena s obzirom na inflaciju, svakako nam recite u komentarima.