Mix

Omiljena društvena igra dobiva film! Monopoly je sljedeći, a na policama čekaju i druge igračke.

Društvena igra monopoly
Društvena igra monopoly Foto: unsplash.com
Sve je započeo Lionsgate koji je spreman kupiti eOne od tvrtke Hasbro, što znači da će ugovor, vrijedan 500 milijuna dolara, između Lionsgatea i Hasbroa biti potpisan ove godine. Ovim ugovorom Lionsgate dobiva prava na preko 6500 naslova s ​​eOnea, a jedan od njih je Monopoly.

Ideja o filmu Monopoly nije ništa novo, o razvoju filma se razgovora od 2015., a u siječnju 2019. pojavili su se izvještaji da bi Kevin Hart trebao glumiti u filmu temeljenom na Monopoliju, no taj projekt nikada nije zaživio. Slično tome, velika imena kao što su Ridley Scott i Tim Story povezivana su s projektom, ali redatelj filma nije potvrđen. S ovim novim ugovorom, fanovi se nadaju da to znači da je film Monopoly jedan korak bliže dolasku na naše ekrane, a i drugim projektima tvrtke.

„Također ćemo oživjeti nove originalne ideje, dizajnirane da potaknu sva područja djelovanja firma, uključujući igračke, izdavaštvo, društvene igre, licencirane potrošačke proizvode i zabavu temeljenu na lokaciji.“ rekao je izvršni direktor Hasbroove web stranice Chris Cocks, a prenosi nam LADbible. Neki od tih projekata uključuju nastavak Transformera, akcijski film GI Joe i film Power Rangers, a navodno se radi i na Play-Doh filmu.

Budući da je film Monopoly još uvijek u razvoju, nema datuma izlaska, iako se nadamo da sada s ovim ugovorom produkcija filma počinje uskoro.