Mix

Ova kolekcija je idealna za ljubitelje glomazne obuće! Brend se svidio i Drakeu koji je veliki obožavatelj

glomazne i krznene tenisice brenda PDF na tjednu mode u milanu
glomazne i krznene tenisice brenda PDF na tjednu mode u milanu Foto: Instagramscreenshot/@lil__mosh
Projekt Domenica Formichettija, ili skraćeno PDF, predstavio je kolekciju za jesen/zimu 2024. tijekom Tjedna mode za muškarce u Milanu, dovodeći obožavatelje dalje u svoj svemir odjeće i pufastih tenisica.

Da, PDF-ova kolekcije FW24 dala nam je nekoliko modela glomaznih tenisica, uključujući krznene čizme, nove klompe i svježe boje omiljenih glomaznih tenisica brenda.

Kanadski glazbenik i dalje je veliki pobornik odjeće i obuće brenda, a njihove tenisice nosio je tijekom prošlogodišnje turneje It’s All a Blur i For All the Dogs.

PDF-ova odjeća i modni dodaci veliki su koliko i njegove napuhane tenisice, preneseno i doslovno. Rastuća baza obožavatelja PDF-a nastavlja uživati ​​u jedinstvenim komadima marke poput one Airpods Max torbe, koja nije bila futrola za vaše slušalice, već doslovna torba.

PDF-ova odjeća često se lijepim i žarkim bojama primjenjuje na predimenzioniranim siluetama, što rezultira nedvojbeno cool komadima poput šarenih širokih cargo hlača, ekstra prostranih kaputa i džempera napravljenih po uzoru na dresove.

View this post on Instagram

A post shared by Lil Mosh (@lil__mosh)

Nije ni čudo da su poznate slavne zvijezde kao što su Rihanna, Doja Cat i Lil Yachty također obožavatelji. PDF kolekcija za FW24 vidi kako brend zadržava svoj živahan opus s debelim slojevima za jesensku sezonu. Svijetle nijanse i printovi, poput kamuflaže i kariranog kroja, ukrašavaju široke traperice i prostrane jakne.

Želite li dodati malo boje i različitosti svojem stilu, PDF je odlična marka za to. S podlogom od slavnih obožavatelja i cool statement komadima, PDF nije za baciti.