Mix

Poznati glumac u novoj ulozi: Suki Waterhouse i Robert Pattinson čekaju prvo dijete

Suki Waterhouse i Robert Pattinson
Suki Waterhouse i Robert Pattinson Foto: Screenshot/Instagram/Robert Pattinson/TikTok/@mtvla
Poznati par, Suki Waterhouse i Robert Pattinson, oduševili su svoje obožavatelje objavom da očekuju svoje prvo dijete. Ova radosna vijest brzo je postala glavna tema razgovora u medijima te među fanovima diljem svijeta. Sretnu vijest, britanska glumica, pjevačica i model, Suki Waterhouse podijelila je na svom koncertu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial)

Tijekom proteklog vikenda, pjevačica je oduševila publiku svojim nastupom na Corona Capital Festivalu, a usred izvedbe nije propustila priliku obratiti se prisutnima: „Danas sam posebno blistava jer sam željela skrenuti pažnju s nečega drugoga što se događa“, izjavila je Waterhouse. Pjevačica je spontano pomaknula svoj pernati kaput, ističući trudnički trbuh i time oduševila obožavatelje, koji su brzo zabilježili cijeli trenutak i podijelili ga na društvenim mrežama.

@mtvla Suki Waterhouse este pais es tuyoooo🫵🇲🇽🩵 #CoronaCapitalxMTV #CoronaCapital #CoronaCapital23 #DeGiraConTikTok #TikTokMeHizoVer #SukiWaterhouse ♬ original sound – MTVLA

Suki Waterhouse i Robert Pattinson, poznati glumac i najpoznatiji „vampir“, zajedno su od 2018. godine, a najava pjevačice izazvala je val oduševljenja među obožavateljima.

Waterhouse je ranije ove godine progovorila o njihovoj vezi, izrazivši svoje iznenađenje zbog sreće koju dijele gotovo pet godina. „Šokirana sam što sam tako sretna s nekim gotovo pet godina. Neki dan sam imala dva slobodna dana i znala sam da ću to iskoristiti da se vratim vidjeti ga“, izjavila je za The Sunday Times.

Zvijezda „Sumraka“, Robert Pattinson, nije skrivao oduševljenje kada je govorio o partnerici Suki Waterhouse tijekom nedavnih intervjua, uključujući i dijeljenje svojih dojmova o zajedničkom gledanju filma „The Batman“, u kojem Pattinson ima glavnu ulogu.

U emisiji „Jimmy Kimmel Live!“, Pattinson je otkrio: „Prilično sam siguran da ona inače ne voli gledati filmove o superjunacima. Nisam mogao vjerovati koliko je film zaokupio njezinu pažnju cijelo vrijeme.“

Iako inače strogo čuvaju svoju privatnost, Waterhouse i Pattinson ovu posebnu vijest odlučili su podijeliti s javnošću.