Mix

Rastala se od muža nakon što je vidjela svoj nadimak! Kad je vidjela kako ju naziva u porukama, otišla je

muškarac i žena se svađaju
muškarac i žena se svađaju Foto: unsplash.com
Postoji mnoštvo razloga zašto bi se par mogao rastati, od afera i nepoštivanja do jednostavnih nesuglasica ili odluka o budućnosti, svi znamo da vezama zna doći kraj.

Jedna je žena otkrila da je znala kako je vrijeme da se spakira i ode kad je otkrila okrutan nadimak koji njezin muž ima za nju. Podijelivši priču s MamaMiom, neimenovana žena je objasnila kako je između nje i supruga bilo nekih problema zbog očitog nedostatka poštovanja.

Jednog jutra, dok je bio pod tušem, telefon mu je neprestano zvonio i odlučila je provjeriti što se događa.

Bila je to grupna poruka između njegovih kolega oko večerašnjeg izlaska na koju je odgovorio “Mislim da neću moći večeras. SWMBO će reći ne.”

Zbunjena misterioznom kraticom ‘SWMBO’ shvatila je kako aludirao na nju, no pitala se što taj nadimak znači. Nakon što ga je pitala značenje iza kratice objasnio joj je „To znači She Who Must Be Obeyed“ (Ona Koja se mora poslušati).

Nakon pet godina braka odlučila je kako je kraj i već sljedeći tjedan uzela je dijete i otišla. Rekla je kako joj je to bila pljuska u lice i kap koja je prelila čašu.

Rekla je da joj nikada nije volio govoriti svoje planove, kad će doći doma, stiže li na večeru i slično, te da je rekao kako joj on to ni ne treba reći. Ta se praksa nastavila i nakon što su dobili dijete, a njegovo, kako je to nazvala, distanciranje prouzročilo je bezbroj svađa i rasprava, ali kad je vidjela kako ju je nazvao u poruci rekla je da mora otići.