Pripazite

Stručnjak otkriva koji je očiti znak „ubojica veze“! Takva veza neće potrajati

Prekid veze
Prekid veze Foto: Canva
Pripazite na ovaj znak u vezi i uštedite si na vremenu. Jednostavno neće potrajati

Mnoštvo je različitih savjeta za veze razbacano po webu, neki su korisniji od drugih, no uglavnom su mišljenja i iskustva normalnih ljudi. U današnjem svijetu imamo privilegiju na internetu pronaći i pokoji savjet stručnjaka. Tako je i u ovom slučaju, a stručnjakinja za veze otkrila jedan očit znak kojeg naziva „ubojicom veze“, a znači da par neće dugo ostati zajedno.


Savjetnica za veze Debbie Rivers otkrila je znak kojeg opisuje „ubojicom veze“ jer često naglašava kraj veze. Prema stručnjakinji, prijezir je često najveći „ubojica veze“. Prijezir se obično odnosi na stav ili osjećaj prema nekome da je bezvrijedan i inferioran. Također može uključivati osjećaje frustracije.


„Prezir pokazuje gađenje prema drugoj osobi i razlikuje se od kritiziranja. Možete vidjeti kako će to ubiti svaku vezu i otežati rješavanje vaših problema u vezi“, rekla je Rivers, prenosi nam UNILad. Osim prijezira, Rivers je rekla da postoje još tri vrste komunikacije koje ubijaju odnose, a to su kritiziranje, ometanje i obrambeni stav.


Dakle, koji su neki od znakova na koje morate pripaziti kod svog partnera.


Stručnjakinja za veze ističe kako su neki od uobičajenih pokazatelja prezira uvrede, sarkazam i kolutanje očima, ruganje, neprijateljski humor i vrijeđanje. Primijetite li kako se vaš partner ponaša kao da je bolji od vas, možda je najbolje da ga se riješite.


Parovima je najbolje u početku postaviti granice i osvijestiti problema kako bi ih se mogli riješiti, a zdrava i iskrena komunikacija ključ je svakog odnosa. Odnosi se zasnivaju na međusobnom poštovanju koji je idealan „protuotrov“ prijeziru, a takvi odnosi rezultiraju zdravijim i duljim vezama.