Mix

Upoznajte se s automobilom koji može preživjeti apokalipsu

Super Truck za apokalipsu
Super Truck za apokalipsu Foto: YouTube screenshot
Svi smo se susreli s apokaliptičnim filmovima u kojima se uništava civilizacija kakvu poznajemo. U svakom od tih scenarija od „Armagedona” do „Dana poslije sutra” ljudi pokušavaju preživjeti na sve moguće načine. Super Truck kakav je napravila kompanija iz Floride uvelike bi olakšao to preživljavanje.

Apocalypse Manufacturing tako je proizvela pravi pravcati auto koji može izdražati apokalipsu. Ovaj 4×4 Super Truck s barbarskim dizajnom napravljen je od neprobojnog materijala iz tvrtke specijalizirane za proizvodnju futurističkih auta.

Super Truck ima modificirani Hellcat V8 motor koji razvija 850 konjskih snaga.

“Ne postoji drugi 4×4 na tržištu koji ima brzinu, veličinu, pouzdanost, udobnost, prostor performanse na cesti kao naša najnovija kreacija“, izjavio je ponosni vlasnik Apocalypse Manufacturinga, Joseph Ghattas.

Ovaj mokri san svakoga prepera košta 150 tisuća eura i vrlo je rijedak. Stoga, ukoliko želite jednoga morat će te se požuriti prije nego li se rasprodaju.

Unutra se nalazi i veliki ekran sa navigacijom koji vam neće biti od koristi ukoliko dođe do kolapsa civilizacije, ali ga zato uvijek možete koristiti kao podlošku za rezanje luka.

Video ovog fascinantnog auta možete pogledati ispod.