Komadi

nitko kao pamela

Aside Banners

Odlučila je da želi obline poput Pamele Anderson nakon jedne epizode serije Pam & Tommy

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot / Instagram

Pamela Anderson je vjerojatno najbliže što smo dobili ljudskoj barbiki na malim ekranima, a sada je jedna žena odlučila da želi biti upravo kao i ona. Marcela Iglesias potrošila je 60 tisuća funti na zahvate koji uključuju botoks, filere i liposukcije. Marcelina opsesija sa Barbie počela je kada joj je mama odbila kupiti Barbie lutku u Buenos Airesu u Argentini gdje je živjela, što je samo potaknulo njezinu fiksaciju.

Nedavno je doživjela promjenu mišljenja u vezi sa svojom transformacijom inspiriranom Barbie, pa je sada usmjerila svoju fiksaciju na zvijezdu Baywatcha, Pamelu Anderson.

Nakon što je pogledala Huluovu hit seriju Pam & Tommy, Marcela je osjetila inspiraciju da ide pod nož kako bi replicirala Pameline obline. Kako kaže samoproglašena kraljica Hollywooda, došlo je vrijeme da ispuni svoju fantaziju i ugradi si silikonske grudi.

Marcela ne samo da teži tjelesnoj sličnosti sa Pamelom, već i pokušava replicirati njezin moral i etiku. Baš kao i Pamela, Marcela Iglesias je velika aktivistica za životinje i vegetarijanka.

Unatoč tome što je prethodno bila podvrgnuta minimalno invazivnim zahvatima, tvrdi da do sada nikada nije išla pod nož. Marcelina potraga za održavanjem mladenačke i zdrave tjelesne građe dovela ju je do zanimljivih zahvata. 2018. godine platila je 2 tisuće funti za dizanje stražnjice u kojoj su joj liječnici ubrizgali 100 kolagenskih niti.

Možeš ti napraviti sve operacije svijeta, ali jedna je Pamela Anderson, TV ljepotica uz koju smo odrasli.

TAGOVIinstagram model pamela anderson plastične operacije