Mix

Chris Hemsworth jede ogromne količine hrane svaki dan kako bi i dalje izgledao kao superjunak, evo i što

Chris Hemsworth 7
Chris Hemsworth 7 Folder.hr
\\folder\galerija Galerija Chris Hemsworth 7 Chris Hemsworth 7 Foto: Folder.hr Chris Hemsworth 5 Chris Hemsworth 5 Foto: Folder.hr Chris Hemsworth 6 Chris Hemsworth 6 Foto: Folder.hr +3 Chris Hemsworth 4 Galerija
Chris Hemsworth je postao ogroman za posljednjih par pojavljivanja u ulozi Thora. Ne možeš biti skandinavski bog superjunak, ako nemaš prikladne mišiće. Hemsworth to zna i to je uspio postići. U tome mu je pomogao i kuhar Dan Churchill koji je ujedno i kuhar uključen u Hemsworthovu aplikaciju Centr koja ti nudi sve što ti treba za zdrav život.

Kako bi zadržao mišiće, Hemsworth je morao snažno vježbati, ali i jesti do 5000 kalorija dnevno. Nije ni čudo što izgleda kako izgleda.

Ovaj dio s 5000 kalorija dnevno ne moraš usvojiti od australskog primjerka savršenstva, ali bez ikakvih probelama možeš usvojiti omjer makronutrijenata – 50 posto ugljikohidrata, 20-30 proteina te 20-30 posto masti. I ne zaboravi trening, trening koji će ti natjerati mišiće da razmisle i odluče “možda trebamo postati veći i jači ako će nam se i u budućnosti snaći ovolika razina stresa”.

Pogledaj ovaj kratki video Men’s Healtha i saznaj što sve Chris Hemsworth jede, a čak su se dotaknuli i njegove faze u Endgameu kada je morao biti “debeli Thor”.