Mix

Luksuzni brend obuće Louis Vuitton predstavio neobične čizme! Nove LV čizme dolaze unaprijed obuvene

Trgovina brenda Louis Vuitton i žena koja izlazi noseći neobične čizme koje stoje i u izlogu
Trgovina brenda Louis Vuitton i žena koja izlazi noseći neobične čizme koje stoje i u izlogu Foto: Instagramscreenshot/@whoopsee.it
Najpoznatiji proizvodi Louisa Vuittona vjerojatno su njegove klasične torbe s inicijalima, ali to ne znači da luksuzna modna kuća neće odustati od povremene proizvodnje neobične stvari. Od kofera u obliku slova, do oslikanih kutija za hamburgere, LV je sve pokušao.

Ipak, možda je kreativni direktor ženske odjeće Louisa Vuittona, Nicolas Ghesquière, konačno nadmašio i samog sebe s novim LV-ovim divljim gležnjačama, istaknutom zanimljivošću iz kolekcije kuće jesen/zima 2023.

View this post on Instagram

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Riječ o čizmama koje dolaze obuvene, točnije čizme izgledaju kao noga, do visine gležnja ili koljena, obuvena u čipkaste bijele čarape i crne cipele na visoku petu. Po samom LV-u, prenosi nam highsnobiety, cipele su lukav podvig koji je u skladu s nadrealističkom inspiracijom kolekcije za jesen/zimu 23.

Ostali sezonski vrhunci uključuju rukave koji se vuku po tlu, haljine koje se pretvaraju u kapute i maske s prorezima. Oni su zapravo vrlo zanimljivi na umjetničkoj razini, zahtijevaju sate i sate mukotrpne preciznosti osoblja kako bih uvjerljivo oslikali mrežaste čarape i sjaj pete. Cijena je prava sitnica, je će se ove neobične čizme prodavati po cijeni približnoj 2000 eura, a vi se odlučite jesu li za vas ili ne.