Jao...

Snimka iz Beograda šokirala društvene mreže: Vozilom hitne pomoći pregazio staricu

Nesreća u Beogradu
Nesreća u Beogradu Foto: Twitter/Screenshot
Starica je nekim čudom prošla bez ozljeda, no snimka izgleda jezivo.

Društvenim mrežama proširila se snimka iz Beograda na kojoj je zabilježena nesreća u kojoj je vozilo hitne pomoći pregazilo staricu. Do nesreće je došlo kad se vozilo hitne vozilo unazad prema ulazu u zgradu, no na putu im se našla starica koja nije primijetila vozilo i bila mu okrenuta leđima.

Vozilo je pregazilo staricu, a vozač nije primijetio ništa dok cijeli tim nije napustio vozilo i čuo povike. Vozač Milan Marković rekao je da su odmah izvukli staricu ispod vozila i pitali je kako se osjeća. ''Rekla je da je dobro, ispratili smo je do stana jer i ona živi u zgradi gdje smo pozvani na intervenciju. Ispostavilo se da ne čuje dobro pa zato nije čula vozilo. Pitali smo je i želi li da zovemo drugu ekipu, da je odveze u bolnicu, ali nije htjela'', objasnio je vozač kojem je srce potonulo kad je shvatio što je napravio, pišu Novosti.

Na svu sreću, starica je prošla bez ozljeda, a vozač ju je kontaktirao više puta nakon nesreće kako bi provjerio njezino stanje. Cijelu nesreću snimila je kamera ispred zgrade, a u nastavku možete pogledati zašto je snimka obišla društvene mreže.