Mix

Sjećate se Lidlovih rasprodanih tenisica? Priči nije kraj, stižu nove — ali ovo morate znati!

Lidl tenisice naslovna
Lidl tenisice naslovna Foto: Lidl / Canva
Krajem rujna smo pisali o pravoj pomami za Lidlovim tenisicama. Maloprodajna cijena im je bila 129,90 HRK, a na internetskim oglasnicima su se mogle pronaći za više od tisuću kuna.

I stvarno su se rasprodale u Lidlovim poslovnicama. Čak i oni koji ih nisu kupili zbog modnog izričaja su se bacili naglavačke u Lidlove velike košare kako bi došli do para tenisica uz koji će doći do para zarade.

Već smo i u rujnu naveli kako inzistiranje na deset puta većoj cijeni ne znači da će do prodaje po toj cijeni i doći. Provjerili smo situaciju na internetskim oglasnicima za taj rujanski hit, velik broj prodavača je cijenu znatno spustio, čak na dvjestotinjak kuna samo da nešto zarade, dok neki pak još uvijek inzistiraju na 1000+ kuna. Vjerujemo kako su ti korisnici samo zaboravili urediti svoje oglase.

Lidl tenisice naslovna 315003602_526180559104461_3037521671616075257_n Foto: Njuškalo

Vidjet ćemo što će se dogoditi u četvrtak 17. studenog kada stiže „nova kolekcija” koja uz tenisice uključuje kape, čarape, čak i bokserice. Tenisice će biti nešto suptilnije nego prethodne, a cijena će im biti viša za 10 kuna (139 kuna).

Lidl tenisice naslovna Lidl katalog Foto: Lidl

Nismo sigurni očekuje li se oduševljenje javnosti kao prije nekoliko mjeseci, ali za suptilan par tenisica je ovo sasvim pristojna cijena. Ako se ne planirate obogatiti preprodajom. Ponudu pobliže pogledajte u novom Lidlovom katalogu.