Malo troši

Najbolji Cosplay ikad! U kino stigao na pješčanom crvu kućne izrade

Cosplay filma Dina
Cosplay filma Dina Foto: josh.gammon
U kino stigao sa stilom! Najkreativniji Cosplay ikad!

Film „Dina: Drugi dio“ zaludio je obožavatelje koji su pohrlili u kino dvorane kako bi pogledali nastavak filma osmišljenog po uzoru na roman Franka Herberta „Dina“ iz 1965. popularnost filma vidljiva je po rezultatima s kino blagajni.


Nastavak originala iz 2021. donio je 178,5 milijuna dolara globalne zarade u svom debiju. „Dina: Drugi dio“ osvojio je američke kino blagajne zaradivši 81,5 milijuna dolara.

 

@josh.gammon lead them to paradise #dunemovie #dune #amctheaters ♬ original sound - History of Cinema

 

Tako je ludnica oko filma potakla muškarca iz Oklahome da u kino dvoranu stigne na vlastitom pješčanom crvu. Na sreću, pravi divovski pješčani crvi, koji se pojavljuju filmovima, ne postoje, pa je obožavatelj odlučio napraviti vlastitog, a reakcije gledatelja su odlične.


Ovakva kreativnost čini Cosplay zabavnim i pokazuje kako s malo truda i uloženog vremena možemo napraviti što god zamislimo. Filma „Dina: Drugi dio“, crvi i sve ostalo, prikazuje se u kinima, a na vama je odluka prepustiti se hypeu ili ne.


U stvarno širokoj glumačkoj ekipi Chalametu i Zendayi pridružili su se Rebecca Ferguson, Austin Butler, Florence Pugh, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Javier Bardem, Christopher Walken i drugi.