Report

Dugovječni glumac Michael Caine otkrio tri urnebesne tajne dugog života! Ovo je glumac istaknuo kao ključ starenja

glumac sir michael caine slavi rođendan i u autu
glumac sir michael caine slavi rođendan i u autu Foto: Instagramscreenshot/@michael_caine_official
Devedesetogodišnji Sir Michael Caine podijelio je tri tajne svoje dugovječnosti. 90-godišnjeg glumca posljednji smo put vidjeli u filmskoj drami The Great Escaper. U filmu Caine glumi veterana Drugog svjetskog rata koji bježi iz staračkog doma u VB, kako bi prisustvovao ceremoniji Dana D u Francuskoj.

U intervjuu za Daily Mail, kojim je promovirao film, Caine je upitan što misli da je ključ dugog života. Glumac je urnebesno odgovorio „Mlađe žene, nema grickalica i stalno nosi tenisice” i kao bonus savjet dodao je „I moraš paziti da ne padneš.“

Caine je, s bivšom glumicom i manekenkom Shakirom Caine (djevojački Baksh), u braku od 1973. a ona ima 76 godina, što znači da je 14 godina mlađa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli michael caine (@michael_caine_official)

U intervjuu, Caine je iznio svoje mišljenje o svemu, od nacionalne službe do koordinatora intime. Glumac je rekao kako smatra da bi se trebao vratiti obvezni vojni rok za mlade jer je i sam završio u vojsci, a služio je u Iserlohnu u Zapadnoj Njemačkoj, nakon Drugog svjetskog rata, te u Koreji. „Mislim da bi na to trebalo natjerati svakog mladića“, rekao je i zaključio „To te doista učini muškarcem.“.

Prisjetio se „Postao sam glumac tek nakon što sam napustio vojsku, u kojoj sa bio devet godina, a kada sam dobio film i rekao sam, „Jebeš ovo! Više volim filmove. Sviđao mi se novac i sve to.“.

Kasnije u intervjuu, Caine je iznio svoje mišljenje o koordinatorima intimnosti, stručnjacima koji su zaposleni na filmskim i TV snimanjima kako bi pomogli osigurati udobnost i pristanak izvođača tijekom snimanja scena koje uključuju seks ili slično intimno ponašanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli michael caine (@michael_caine_official)

Bez brige ni on nikada nije čuo za ovu poziciju, a rekao je „Hvala bogu što imam 90 i više ne glumim ljubavnike, je sve što mogu reći. U moje vrijeme samo si napravio ljubavnu scenu i nastavio s njom bez ičijeg uplitanja. Sve se promijenilo.“.

Praksa je sada uobičajena u cijeloj industriji, ali je privukla kritike glumaca, uključujući Sir Iana McKellena i Seana Beana, koji su tvrdili da negativno utječe na glumački proces.