Report

Aside Banners

Pročitala poruke preljuba svog zaručnika umjesto zavjeta na vjenčanju! Ovako mu se osvetila

Piše , Objavljeno

Izvor: unsplash.com/Canva

Mlada se na najsavršeniji način iskupila za leđa prevarenom zaručniku. Par je bio u vezi nekoliko godina, a ono što je trebao biti njihov najsretniji dan, prevrnuo se naglavačke kada je dobila poruku noć uoći njihova vjenčanja. Žena oslovljena pseudonimom Casey je napisala je, u eseju za Body+Soul, šokantnu ispovijest svog vjenčanja.

Casey i njezin zaručnik, pseudonima Alex, trebali su se vjenčati, no dok se Casey zabavljala sa svojim djeverušama i uživala u piću, njezin telefon dobio nekoliko poruka s nepoznatog broja. Poslana joj je serija snimaka zaslona na kojima je razgovor između Alexa i njegove ljubavnice.

U popratnoj poruci jednostavno je pisalo “Ne bih se udala za njega. Hoćeš li ti?“. Snimke zaslona uključivali su fotografije njih dvoje, a poruke su poslane nekoliko mjeseci do samo nekoliko dana prije vjenčanja.

Eksplicitne poruke koje su razmijenili natjerali su je na osvetu i umjesto da ga odmah nazove i sve prekine, odlučila je čekati do jutra. Casey je napisala kako nije „oka sklopila“ cijelu noć te da je odlučila da će ga raskrinkati pred svima.

Hodala je prema oltaru, a kada je stigla u prednji dio prostorije, duboko sam udahnula i suočila se s našim prijateljima, našim roditeljima i rekla im istinu o Alexu. „Danas neće biti vjenčanja“, objavila je svima uz riječi  „Čini se da Alex nije onaj tko sam mislila da jest.”.

Nakon toga otkrila je mobitel u ruci i pročitala svaku poruku koju joj je poslala. Alex je ostao bez riječi i izašao iz crkve, a njegov je kum istrčao za njim.

Obitelj i prijatelji ostali su sjediti zaprepaštenih lica, a Casey je ponovila kako danas neće biti vjenčanja, ali će biti slavlja. Iako to sigurno nije bio dan vjenčanja koji je planirala, rekla je kako je to bila jako dobra zabava.

 

 

TAGOVImlada pročitala poruke preljuba na vjenčanju poruke s ljubavnicom preljub prijevara viralno vjenčanje zavjeti