Makljaža u Australiji

Klokan napao turiste i nije se predavao, a ona ga je svladala jednim potezom

Obračun s klokanom
Obračun s klokanom Foto: YouTube/Screenshot
Klokan je prvo napao ženu, a onda se obrušio i na muškarca koji ju je pokušao obraniti.

Klokani mogu biti poprilično nepredvidivi pa ponekad postanu agresivni u prisutnosti turista, a jedan takav klokan snimljen je kako napada ženu u zoološkom vrtu u Perthu (SAD). Ženi je u pomoć priskočio američki turist, što nije nimalo obeshrabrilo agresivnog klokana.

\\folder\vezani_članak Kit i kapetan Bliski susret Kakva suradnja! Kit izronio i prihvatio pomoć kapetana, snimka će vam uljepšati dan

\\folder\vezani_članak Čimpanza Vanilla Sretan kraj Čimpanza nakon 28 godina kaveza i laboratorija prvi put ugledala nebo, njezina reakcija raznježila mnoge

Amerikanac je u jednom trenutku zgrabio za vrat klokana, na što mu je ovaj uzvratio udarcima nogama. Američkom turistu ubrzo se pridružio i sin, no dvojac nije uspio odvratiti klokana od napada.

U jednom trenutku klokan je ipak pognuo glavu i prestao napadati, a sve zahvaljujući očito vrlo strogoj zaposlenici zoološkog vrta koja ga je uspjela zaustaviti jednim potezom. Snimku obračuna, uz komentar poznatog australskog youtubera pod nadimkom Ozzy Man možete pogledati u nastavku.