Viralno

PrethodnoSljedeće

MMA borac završio u zatvoru jer je najgluplji diler na svijetu

Postoji razlog zbog kojeg dileri koriste jeftine i lako uništive mobilne telefone te SIM kartice. MMA borac je dokazao da nije baš najpametniji lik kada je za svoje prljave poslove koristio osobni smartphone te osobnu adresu.

Jake Heun je 33-godišnji MMA borac iz Australije koji se i nije previše proslavio na strunjačama. Nadimak mu je bio The Honey Bear, ali će ovim incidentom biti zauvijek obilježen. Daily Mail piše kako je pakiranje naslovljeno sa “gel za tuširanje i kolonjska” otvoreno u tranzitu nakon što je pakiranje oštećeno te je sadržaj u obliku metamfetamina curio van. Paket je poslan na Heunovu staru adresu, a Heun je imao i inkriminirajuće fotografije na svom osobnom mobitelu, uključujući i pošiljke s kokainom.

Sudac ovog slučaja je izjavio kako ovo nije baš najsofisticiraniji primjer ovakvog prekršaja. Prevedeno sa sofisticiranog jezika – sudac mu je u facu rekao da je glup. Osuđen je na 7 godina i 9 mjeseci, ali će u 2025. imati priliku za uvjetnom kaznom te izlazak na slobodu.

Sada caption ove fotografije s Instagrama ima znatno drukčije značenje.

TAGOVIdiler droga MMA prekršaj zakon