Film i TV

štancaj!

Banner 300

Zasad ništa od trećeg dijela “Quiet Placea”, ali ova vijest bi mogla udobrovoljiti fanove

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Drugi dio Quiet Placea kojim je John Krasinski potvrdio svoj potencijal i najavio velike stvari je itekako uspješan. Vratio je ljudima vjeru u kino-iskustvo, usprkos iznimno teškoj protekloj godini i za publiku i za kina. Čovjek bi pomislio da će nakon fine zarade i sugestivnog završetka filma Paramount početi s trećim dijelom filma, ali ćemo ipak dobiti nešto drugo.

Forbes je najavio spin-off Quiet Placea koji bi trebao biti u kinima 31. ožujka 2023. godine.

Posve je jasno da je to samo okvirno. Film je povjeren Jeffu Nicholsu, koji će potpisati i režiju i scenarij, a dosad ga znamo po solidnim filmovima Midnight Special i Mud. Sigurni smo da će Krasinski i dalje biti upleten u produkciju, ipak je ovo svijet koji je on stvorio i s kojim je nevjerojatno povezan. Angažman Nicholsa će omogućiti Krasinskom da se posveti nekim drugim projektima.

A što s obitelji koju smo upoznali u prva dva filma? Noah Jupe i Millicent Simmonds (od milja Milica) jako brzo odrastaju, to je bilo očito i u drugom nastavku pa će se i priča i produkcija trećeg dijela morati požuriti ako ih žele uhvatiti u nastavljanju ove priče. Sjećamo se kako je odrastanje glavnih glumaca sabotiralo i sve one filmove o Narniji, ali ta radnje je bila fiksna – samo scenaristi mogu izabrati što žele s Quiet Placeom u budućnosti.

Dok ne dođe treći dio, uživat ćemo i u spin-offu smještenom u svijetu gdje ti je tišina jedina šansa za preživljavanje.

Ako dosad niste uhvatili dvojku, još uvijek je u kinima, gledajte dok možete!

Pročitajte još: Horor kraljuje: Conjuring 3 i Quiet Place 2 zaradili masu novca na kino-blagajnama

TAGOVIEmily Blunt film horor quiet place