Prava ljubav

Ovakvog muža svaka bi poželjela: Mladoženja oduševio potezom nakon nezgode na svadbi

Svadbena torta
Svadbena torta Foto: TikTok/Screenshot
Umjesto ljutnje i stresa ovi mladenci odabrali su put ljubavi, pa su sebi i ostalima uljepšali dan.

Iako faza medenog mjeseca u svakoj vezi obično izaziva najstrastvenije emocije, prava ljubav počinje kad se jave problemi. Uspješni parovi probleme rješavaju zajedničkim snagama kao partneri umjesto da se ponašaju kao suparnici.

\\folder\vezani_članak Ilustracija Što kažete? Janko i Marija na pozivnici napisali cijenu stolice za svadbu pa izazvali žestoke reakcije: ''Pazi, bogati!''

\\folder\vezani_članak Mladoženja iznenadio sve Mladenka se prenula ''Je*e mi se, ovo je naš dan!'' Mladoženja potezom pred oltarom iznenadio čak i mladenku, što kažete na njegovo ponašanje?

Primjer takvog ponašanja je i par sa snimke koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj je zabilježen trenutak u kojem je upropaštena svadbena torta. Umjesto da ova nezgoda poluči negativne emocije i prouzroči dodatan stres, mladoženja je kušao tortu koja je ležala na podu i signalizirao mladenki da je ukusna.

Ova gesta ganula je i nju pa se svadba nastavila u veselom tonu, a snimku koja je oduševila i raznježila brojnu publiku na TikToku možete pogledati u nastavku.

 

@stello_official

 

♬ original sound - Stello