Mix

Napokon stižu i X-Meni u Marvelov svemir – najavljen film The Mutants

Quicksilver
Quicksilver Foto: Youtube Screenshot
Disney je krajem prošle godine, u prosincu, ulio malo nade svim Star Wars i Marvel fanovima da će budućnost biti bolja od pandemične i geek-sadržajima anemične 2020. godine. Danas je već dostupno finale WandaVisiona (ne, nismo još gledali, radimo!), a za 2021. je najavljeno još pet Disney+ serija i čak četiri filma.

Pričalo se o svakakvim sadržajima, ali nitko nije spomenuo X-Mene. Disney je otkupio Fox, to smo pisali i u članku o Wandi Maximoff/Scarlet Witch koja je iz Novog Pazara u Srbiji. Ta akvizicija otvara mogućnost za Marvel Studios – sada napokon mogu u priče uvoditi i mutante. Pitate se zašto nikad nisu rekli za Wandu da je mutant? Jer nisu smjeli. Bila je gifted dosad. Jer je Fox imao prava. Sad je Disney preuzeo sve ikad i napokon ćemo dobiti mutante. A i Mutante.

Kevin Feige nadgleda novi projekt koji se zove The Mutants i očito je da će se baviti X-Menima. Čekali smo na ovu vijest dugo, a dobili smo je od geek braće na Illuminerdi.

Fantastična četvorka će također ući u MCU i možda napokon dobiti dobru ekranizaciju. Lijepa, ujedinjena budućnost superjunaka je pred nama.

O ovim Mutantima se ne zna puno, ali čim bude više vijesti, javljamo. Znate da se brinemo za vas i za vaše geek bonere.